Header Laraiz Yoga en Aryuveda

Personalised Yoga® Development Training 250 uur

Start januari 2022      FLYER

Januari 2016 startte Laraiz in Den Haag met een eigen personalised yoga® teacher training. Een bijzondere training, die aanvankelijk tot yogadocent opleidde, aan de hand van yogasleutels. De training blijkt veel meer dan dat. Het gaat het doel voorbij en keert terug naar de bedoeling van yoga als basis voor jouw persoonlijke ontwikkeling. De aangereikte sleutels zijn toepasbaar als verdieping in elk leef- of werkveld, de yogadocent niet uitgezonderd. De training gaat nu dan ook verder onder de naam personalised yoga® development training “PYDT”. Geïnteresseerd? Lees de brochure of meld je aan.

   FLYER   CONTACT    ROOSTER

10 daagse detox & verjongingskuur

Vakantie voor je darmen! start begin maart 2022

Door ons eten, leefstijl en gebeurtenissen raken we allemaal wel eens uit balans. Dit kan vroeger of later tot disbalans of ziekten leiden. Je hebt bijvoorbeeld last van lentemoeheid door de overgang uit de winterse eet- en leefstijl of kampt met gewrichtsklachten of lyme. Het is mogelijk ons emmertje te legen en weer fysiek en mentaal in balans te komen. Met een tiendaagse reinigingskuur pak je zelf weer regie. Laraiz ondersteunt je proces met behandelingen op maat. Je doet het niet alleen. Door de persoonlijke benadering zijn er een beperkt aantal plaatsen.

Flyer   aanmelden

Personalised Yoga® Development Training 500 uur

Start januari 2022

Eindelijk is het zover. Een verdieping voor PYDT’ers. Als je echt yoga wilt begrijpen dan moet je ayurveda en tantra toepassen, zei swami Goraknath. Hoe verrijkt deze heilige driehoek jouw yoga(lessen) en levenswijze die je met PYDT hebt ingezet? Zoals je gewend bent werken we in Personalised Yoga® heel pragmatisch met sleutels. Daarnaast bouwen we net zo zeer op jouw eigen wijsheid en weg. Uiteraard staat ook hier weer steeds de bedoeling voorop. Lees de flyer voor meer achtergrond.

FLYER  CONTACT  ROOSTER

Yoga voor fertiliteit

verwacht in 2022

Wegens eerder successen komt deze workshopreeks terug op de agenda. Laraiz werkt samen met Vrouw in Balans Den Haag aan het toepassen van de personalised yoga sleutels op alle mogelijke blokkades die het zwanger worden in de weg kunnen staan. Hierbij houden we rekening dat iedere situatie uniek is en er dus ruimte is voor jouw specifieke achtergrond.

Informatie en data volgen. Ben je geïnteresseerd of wil je nu al een individuele afspraak? Neem dan contact op met Laraiz of met Vrouw in balans Den Haag.

In balans door de overgang

Verwacht in 2022

Vrouw in Balans Den Haag en Laraiz sluiten de handen ineen om een laagdrempelig programma in en rondom de overgang te bieden. We gaan zeker verder dan een handreiking voor de algemene thema’s. We zoomen in een workshop-reeks specifiek in op de persoonlijke individuele zaken die bij jou spelen. Bijvoorbeeld fysiek of mentaal even minder stabiel zijn of ongemak ervaren. We gaan evenzeer in op emotionele veranderingen of de vragen die opkomen bij het instappen in de nieuwe ‘vaak meer spirituele’ fase van je leven. De vraag die daarbij hoort is: “Wat wil ik?”. We reiken je (yoga)sleutels aan, zodat jezelf regie kunt pakken, balans vinden en met plezier de volgende fase van je leven tegemoet ziet.

In het voorjaar komt een nader programma. Voor die tijd kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Laraiz of Vrouw in balans Den Haag voor thema’s die nu spelen of om te checken of dit past bij jouw persoonlijke situatie.

Wie en wat is Laraiz ayurveda en yoga?

Laraiz ayurveda & yoga, is het Haagse bedrijf van Maaike van den Biggelaar. Ze studeerde medische biologie en milieukunde in Nijmegen, yoga bij Yogamoves in Utrecht, P. Jois en Sajee in India en Dona Holleman in Italië. Haar opleiding tot ayurvedisch practioner begon in het oerwoud van India en vervolgde zij bij de AAS in Amsterdam en bij Ayurveda Pura in Londen. Voor coachingstechnieken en het verdiepen van haar zelfinzicht, volgde ze trainingen bij Diamond logos in Italië en Groesbeek. Vanuit Laraiz biedt Maaike individuele trajecten op het gebied van ayurveda, coaching en yoga, yogalessen en yogaworkshops, ayurvedische behandelingen, massages, ademhalingstechnieken, workshops- en lessenreeksen voor specifieke doelgroepen, zoals arm balances of personen met rugklachten. In 2016 start zij een teachertraining voor yogadocenten. Momenteel werkt zijn aan haar eerste boek over haar yogamethode Personalised Yoga.