Header Laraiz Yoga en Aryuveda

10 daagse detox & verjongingskuur

Vakantie voor je darmen! start begin maart 2022

Door ons eten, leefstijl en gebeurtenissen raken we allemaal wel eens uit balans. Dit kan vroeger of later tot disbalans of ziekten leiden. Je hebt bijvoorbeeld last van lentemoeheid door de overgang uit de winterse eet- en leefstijl of kampt met gewrichtsklachten of lyme. Het is mogelijk ons emmertje te legen en weer fysiek en mentaal in balans te komen. Met een tiendaagse reinigingskuur pak je zelf weer regie. Laraiz ondersteunt je proces met behandelingen op maat. Je doet het niet alleen. Door de persoonlijke benadering zijn er een beperkt aantal plaatsen.

Flyer   CONTACT

Personalised Yoga® Development Training 500 uur

Start maart 2022

Eindelijk is het zover. Een verdieping voor PYDT’ers. Als je echt yoga wilt begrijpen dan moet je ayurveda en tantra toepassen, zei swami Goraknath. Hoe verrijkt deze heilige driehoek jouw yoga(lessen) en levenswijze die je met PYDT hebt ingezet? Zoals je gewend bent werken we in Personalised Yoga® heel pragmatisch met sleutels. Daarnaast bouwen we net zo zeer op jouw eigen wijsheid en weg. Uiteraard staat ook hier weer steeds de bedoeling voorop. Lees de flyer voor meer achtergrond.

FLYER  CONTACT  ROOSTER

Yoga voor fertiliteit

verwacht in 2022

Wegens eerder successen komt deze workshopreeks terug op de agenda. Laraiz werkt samen met Vrouw in Balans Den Haag aan het toepassen van de personalised yoga sleutels op alle mogelijke blokkades die het zwanger worden in de weg kunnen staan. Hierbij houden we rekening dat iedere situatie uniek is en er dus ruimte is voor jouw specifieke achtergrond.

Informatie en data volgen. Ben je geïnteresseerd of wil je nu al een individuele afspraak? Neem dan contact op met Laraiz of met Vrouw in balans Den Haag.

Lente workshop Backbends

30 april 2023

Op veler verzoek start Laraiz dit jaar met een serie workshops.

30 april 2023 staat de eerste in het teken van de lente.
Wat: Jezelf openen en ontvangen van nieuwe energie. We duiken  in het achteroverbuigen met de Laraiz Personalised yogasleutels
Voor wie: voor iedereen die met een frisse energie nieuwe dimensies van zijn achteroverbuigingen wil ontdekken
Bijdrage: 125 euro, inclusief een ayurvedische lente lunch
Wil je meer weten, lees….

PDF  meld je aan

Wie en wat is Laraiz ayurveda en yoga?

Laraiz ayurveda & yoga, is het Haagse bedrijf van Maaike van den Biggelaar. Ze studeerde medische biologie en milieukunde in Nijmegen, yoga bij Yogamoves in Utrecht, P. Jois en Sajee in India en Dona Holleman in Italië. Haar opleiding tot ayurvedisch practioner begon in het oerwoud van India en vervolgde zij bij de AAS in Amsterdam en bij Ayurveda Pura in Londen. Voor coachingstechnieken en het verdiepen van haar zelfinzicht, volgde ze trainingen bij Diamond logos in Italië en Groesbeek. Vanuit Laraiz biedt Maaike individuele trajecten op het gebied van ayurveda, coaching en yoga, yogalessen en yogaworkshops, ayurvedische behandelingen, massages, ademhalingstechnieken, workshops- en lessenreeksen voor specifieke doelgroepen, zoals arm balances of personen met rugklachten. In 2016 start zij een teachertraining voor yogadocenten. Momenteel werkt zijn aan haar eerste boek over haar yogamethode Personalised Yoga.